Despre Facturi Online – Solutia completa pentru Facturare si Stocuri

Dacă ești un antreprenor la început de drum, cu siguranță ai o mulțime de lucruri pe cap. Nu le vom enumera pe toate, pentru că le știi prea bine, dar îți vom spune cum putem să îți facem viața mai ușoară.

Soluția pe care ți-o propunem se numește Facturis Online, un program de facturare și gestiune online, care va prelua o parte dintre responsabilitățile tale, astfel încât să scapi de griji pe acest domeniu. Și foarte interesant: programul este util pentru gestiunea stocurilor unei firme cu mai multe puncte de lucru, cum ar fi de exemplu magazine tip insulă din mall-uri.

Facturis Online este, de fapt, o aplicație în cloud, ceea ce înseamnă nu trebuie să o instalezi și că poți avea acces la ea… de oriunde. Și cea mai bună parte este că sistemul de securitate este foarte bine pus la punct, astfel încât datele tale să fie mereu în siguranță.

Aplicația de gestiune stocuri are o interfață foarte ușor de folosit, iar dacă întâmpini vreodată dificultăți sau ai întrebări, consultanții Facturis Online sunt mereu la dispoziția ta.

Ce mai este de spus?! Facturezi de oriunde, ba chiar poți să îți personalizezi facturile, ai o evidență strictă a încasărilor, dar și a soldurilor restante, stocurile sunt disponibile și ele online, astfel încât gestiunea magazinului să fie cât mai simplă.

Și bonus: softul de facturare și gestiune online este mereu în pas cu legea, astfel că nu trebuie să îți faci griji, mai ales cu toate modificările care apar în ultima perioadă în legislație.

Nu uita că poți să personalizezi abonamentul după nevoile tale: program de facturare sau program de facturare și de gestiune stocuri. Alegerea e la tine. fă-o pe cea mai bună!

Succes la bani!

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.