Despagubiri pentru Zbor Anulat – Cum poti obtine

Un zbor anulat va poate crea probleme și vă poate bloca planurile de călătorie, de aceea, în cazul în care e întâmplă acest lucru, este important să vă cunoașteți toate drepturile de pasager aerian, astfel încât să vă puteți continua drumul.

Dacă ai un zbor anulaţ, îţi propun una dintre cele 3 platforme de despagubiri zbor anulat care, după părerea mea, este cea mai bună pentru a solicita despăgubiri pe toate probleme întâmpinate la nivel de zbor.

Poţi solicita o cerere în cazul în care un zbor anulat şi cauţi despagubiri.

Ce trebuie să faceţi atunci când ai un zbor anulat.

Despagubiri Zboruri anulate în UE

În cazul în care călătoriți spre sau din Uniunea Europeană, este important să aveți în vedere câteva lucruri cu privire la zborul vostru.

În primul rând, prezentați cartea de îmbarcare, dar și alte documente de călătorie. Dacă nu aveți o astfel de carte de îmbarcare, puteți prezeta orice alt document de călătorie care conține codul de rezervare. Acest număr va fi alocat rezervarii dvs. de zbor de către compania aerina, acest cod fiind format din șase caractere. Caracterele pot include atât litere, cât și cifre.

Întrebați mereu de ce a fost anulat zborul. Cu cât motivul este mai specific, cu atât va fi mai bine. Cereți mai multe detalii, în cazul în care compania menționează că motiv circumstanțe operaționale sau deficiențe în siguranța zborului. Această informație este importantă, de aceea țineți cont de ea.

Solicitarea unui alt zbor către destinația dorită, aste un alt lucru pe care trebuie să-l faceți. Dacă nu va mai doriți să continuați călătoria, atunci aveți posibilitatea de a primi o rambursare sau un bilet de zbor retur către destinația voastră inițială, în cazul în care acest lucru este necesar.

Ora la care ați ajuns la destinație trebuie și ea notată. Ea reprezintă ora la care avionul se află la poartă de debarcare, iar ușile acestuia sunt deschise.

Solicitați companiei aeriene să va ofere atât mâncare, cât și băuturi răcoritoare. Compania de zbor trebuie să va ofere aceste lucruri, ele fiind o necesitate pentru toate persoanele care sunt obligate să aștepte, din vina lor.

Mai puteți solicitia companiei aeriene să va ofere și o camera de hotel, atunci când trebuie să așteptați un zbor alternativ. Compania trebuie astfel să va acopere costurile necesare pentru cazare, dar și cele dinspre și la aeroport.

Pastrati mereu chitanțele, mai ales în situația în care zborul anulat va creează costuri adiționale. Chiar dacă vorbim despre pierderea zborului sau a unei rezervări deja plătite, pasagerii își pot recupera costurile cauzate de întreruperea zborului. O altă idee bună este să verificați dacă anularea zborului este eligibilă pentru compensare.

Despagubiri Zboruri anulate în SUA

Atunci când vine vorba despre zborurile anulate, calatorii din Statele Unite, nu au foarte multe drepturi, cu toate acestea, puteți urmări anumite lucruri.

Prezentați cartea de îmbarcare, dar și alte documente de călătorie. În cazul în care nu aveți o carte de îmbarcare, puteți prezența orice alt document de călătorie. Codul de rezervare este un număr alocat zborului vostru de către compania aeriană. Acest cod este format din șase caractere, acestea incluzand litere, dar și cifre.

Solicitați un alt zbor către destinația voastră, iar dacă acest lucru nu este posibil solicitați rambursarea costului biletului.

Chiar dacă nu e obligată să ofere ceva, puteți negocia o compensație cu compania pentru inconveniențele suferite. Zborurile internaționale care includ și o escală în UE, au drepturi adiționale, acestea fiind prezentate anterior.

Despagubiri la Anularea zborurilor internaționale

În acest caz, va trebui să prezențați cartea de îmbarcare, dar și alte documente de călătorie. Mai puteți obține și documentul de călătorie care prezintă codul de rezervare. Acest număr este alocat rezervarii zborului vostru de către compania aeriană, acest cod fiind format din șase caractere, ele incluzând litere, dar și cifre.

Întrebați de ce a fost zborul anulat, iar cu cât un motiv este mai specific, cu atât mai bine. Este important să aflați cu exactitate motivul astfel încât să puteți face o reclamație.

Solicitați un zbor către destinația voastră sau dacă acest lucru nu este posibil, solicitați o rambursare a costului biletului.

Păstrați mereu chitanțele, dacă zborul anulat va creează costuri adiționale, astfel încât să puteți fi despăgubiți.

Solicitare despagubiri zbor anulat

Dacă ai o problemă cu refuzul de îmbarcare, te invit să nu aşteptţi.

Dacă vrei ca cineva să te ajute fără ca tu să te implici direct, contra unui comision, poţi solicita ajutorul celor de la airhelp.com.

Pentru mai multe detalii, te invit să intri pe site-ul lor şi citeşti toate informaţiile:

Detalii Airhelp.com

Călătorii plăcute îţi doresc!

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.