Descarca gratuit de pe laurentiumihai.ro

Salut,

De-a lungul timpul pe blog am tot adăugat instrumente utile tuturor pe care le poţi descărca gratuit.

Tot mai mulţi mă întreabă care sunt acestea şi m-am decis să realizez o pagină specială cu toate materialele pe care le poţi descărca gratuit de pe blog.

Mai jos ai toate articolele sau materialele pe care le poţi descărca gratuit de pe blog şi informaţii despre cum poţi face asta.

Descarca gratuit următoarele materiale:

[divider top=”no”]

1. Model buget personal

Acest model de buget personal este format din 2 părţi:

1. bugetul planificat– în care trebuie să vă planificaţi toate veniturile şi cheltuielile pe care doriţi sau pe care trebuie să le faceţi în fiecare lună (venituri din salarii, freelancing, dobânzi, etc – cheltuieli cu utilităţile, distracţia, maşina, etc).

2. bugetul realizat în care treceţi tot ce s-a realizat pe fiecare lună şi care te va ajuta să realizezi dacă planificările realizate coincit cu activităţile prestate sau nu. Aici vei putea trage cele mai multe concluzii când vine vorba de utilizarea banilor personali.

În fiecare parte vă este calculat automat balanţa (venituri – cheltuieli) şi banii rămaşi din luna precedentă.

În urma utilizării acestui buget personal veţi putea afla care este motivul pentru care cheltuieşti foarte mulţi bani sau care este motivul pentru care mergeţi pe minus.

[divider top=”no”]

2. Model de buget pentru evenimente si proiecte

Format din 3 părţi:

1. Analiza cheltuielilor – în care se trec previzionările şi realizările tuturor chetuielilor. Secţiunea cuprinde şi o parte de analiză a structurii cheltuielilor şi a ponderii lor în total chetuieli.

2. Analiza veniturilor – secţiune în care se analizează veniturilor atât cele previzionate cât şi cele realizate.

3. Analiza financiară – se analizează totalul cheltuielilor cu cel al veniturilor şi se identifică dacă evenimentul sau proiectul a rezultat un profit sau o perdere.

Fiecare secţiune cuprinde câteva grafice care să vă ajute, din punct de vedere financiar, să aveţi privirea de ansamblu a evenimentului sau a proietului.

Acest model de buget pentru evenimente si proiecte o să vă ajute în planificarea mai în detaliu a tot ce se întâmplă pe un eveniment sau pe un proiect, în respectarea şi monitorizarea a tot ce se realizează şi în analiza tuturor datelor astfel încât să puteţi modifica evenimentul sau poriectul ca să rezulte profit la sfârşit.

[divider top=”no”]

3. Plan financiar ONG

Modelul de plan financiar este format din 2 părţi:

  • plan financiar previzionat unde se planifică toate veniturile şi cheltuielile pe durata unui an (ex. cheltuieli pe proiecte, cheltuieli administrative, cheltuieli pe investiţii, venituri din sponsorizări, etc)
  • plan financiar realizat unde se completează în fiecare lună tot ce s-a întâmpla din punct de vedere financiar în luna respectivă (toate aceste informaţii se preiau din facturi, chitanţe, extrase de cont, etc).

Acest model o să vă ajute să fiţi mereu conştienţi de resursele financiare ale organizaţiei  astfel încât să puteţi lua cele mai bune decizii cu privire la mersul organizaţiei.

[divider top=”no”]

4. Ebook – 101 Metode de Cum sa faci Bani in Plus

În acest Ebook vei găsi metode de a câștiga bani atât online cât şi offline; unele din ele sunt uşor de implementat, altele nu. Vei mai găsi și metode care îţi vor aduce bani începând de mâine, dar şi metode prin care banii pot apărea peste câteva luni; metode pentru care ai nevoie să deţii anumite bunuri, dar şi metode pentru care nu ai nevoie de nimic.

Din cele 101 de metode de cum să faci bani – 36 de metode sunt legate de cum sa faci bani online, iar restul de 65 sunt metode practice pe care le poţi implementa în mediul offline.

Metodele pe care ţi le prezint în acest Ebook sunt practice, simple, uşoare, dar necesită multă muncă şi seriozitate pentru a câştiga cu adevărat bani.

Dacă nu eşti dispus să acorzi timp şi muncă pentru a câştiga bani, înseamnă că acest Ebook nu te va ajuta şi degeaba îl vei descărca.

[divider top=”no”]

Toate cele 4 instrumente le poţi descărca foarte uşor dacă te abonezi la blog.

Nu te voi ataca cu mailuri. Voi trimite un newsletter săptămânal în care îţi prezint cele mai importante informaţii de pe blog.

Te asigur că nu vei regreta!

Abonează-te la blog prin introducerea adresei de email în formularul de mai jos.

Pentru alte informaţii, mă poţi contacta foarte uşor pe Facebook.

 

//www.googleadservices.com/pagead/conversion.js