Curs gratuit: „Cum poti castiga investind pe bursele internationale”

De foarte puţin timp am fost anunţat de Tradeville că organizează pe 20 aprilie un curs special pentru cei care vor să înveţe cum să investească pe Bursele internaţionale. Nu am stat pe gânduri şi am acceptat să dau o mână de ajutor la promovarea acestuia.

Prietenii de la Tradeville sunt, după părerea mea, cei mai experimentaţi când vine vorba de investiţiile pe Bursa de Valori Bucureşti, gestionarea fondurilor mutuale sau investiţiile pe bursele internaţionale.

Au o experienţă din 1994 pe piaţa de capital, fiind cel mai mare broker de investiţii de retail din România.

Au dezvoltat şi platforme de tranzacţionare pe BVB care sunt foarte sigure şi rapide, atât în versiune web (desktop), cât şi pentru mobile, ce pot fi folosite de investitori avansaţi, dar şi cei mai începători. Am povestit despre una dintre platformele gratuite oferite de Tradeville în acest articol -> Cum sa inveti sa investesti pe bursa in mod gratuit.

Acum să revin puţin la cursul de pe 20 aprilie pe care vreau să ţi-l recomand şi ţie.

În primul rând, ţin să menţionez că acest curs este gratuit (la fel şi următoarele care vor urma).

Este gratuit pentru că fac parte dintr-un program naţional de educare pentru românii care îşi doresc să înveţe mai multe despre tranzacţionarea pe bursă şi să-şi micşoreze cât mai mult riscurile.

burse internationale

În luna februarie, Tradeville organizează acest curs la Bucureşti, în sediul lor din clădirea unde îşi au sediul şi Bursa de Valori Bucureşti.

De ce să participi la curs?

  1. Pentru că vei afla ce sunt ETF-urile și cum le poți tranzacționa. Despre ETF-uri poţi găsi informaţii aici, dar mai multe vei afla la curs.
  2. Pentru că vei afla cum poţi accesa piețele internaționale prin intermediul ETF-urilor.
  3. Ce direcție vor avea piețele financiare în restul anului? Vei afla răspunsul la această întrebare.
  4. Vei afla cum să te informezi mereu în legătură cu noile oportunităţi externe.

Eu personal recomand aceste cursurile organizate de Tradeville tuturor care şi-au dat seama că banca nu este o modalitate de investiţie şi că ai nevoie de mai multe informaţii ca să începi să fii investitor.

Bursa (atât cea internă, cât şi cea externă) va rămâne un loc important unde poţi să investeşti o sumă de bani care se poate transforma în profit, dacă toate deciziile pe care le vei lua sunt ancorate în realitate şi sunt bazate pe numere.

Toate lucrurile menţionate mai sus + multe altele, le poţi afla la cursul organizat la Bucuresti în data de 20 aprilie de la ora 17:00.

Pentru înscrieri sau pentru mai multe informaţii, intră pe linkul de mai jos:

Bucureşti – 20 Aprilie – Cum poţi câştiga investind pe bursele internationale traville training

Dacă vrei mai multe detalii, nu ezita să-mi laşi un comentariu mai jos. O să răspund cu drag la toate comentariile în legătură cu aceste seminarii gratuite.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.