Curs de Investitii Imobiliare 2020 – Curs video online

Investiția în apartamente, având că scop închirierea acestora este o idee foarte bună de a va bucura de un venit pasiv, la care multe persoane se gândesc. Deși ideea pare simplă de aplicat, lucrurile nu sunt chair atât de simple, mai ales dacă nu știți anumite tips and tricks care va pot ajuta în ceea ce privește această idee de a crea un venit suplimentar.

Drumul către independența financiară poate fi susținut așadar de această idee, dar pentru a ști toate detaliile despre investițiile în apartamente puteți participa la un curs care va va oferi tot ceea ce va trebui să știți despre această investiție.

Este un curs foarte interesant, el fiind realizat de cei mai competenți educatori financiari din România. Motivația realizării unui astfel de curs pornește de la faptul că secretele unei investiții reușite în imobiliare se învață.

Cei doi prieteni și-au propus așadar să ii ajute pe români să prospere din punct de vedere financiar, utilizând domeniul investițiilor imobiliare.

Pe lângă informațiile despre analiza financiară, persoanele care vor fi interesate de acest curs, vor mai primi informații cu privire la tot ceea ce înseamnă domeniul tehnic, dar și informații despre cum să facă astfel încât investiția să aibă un potențial maxim pe termen lung.

Cursul se mai focalizează și pe simplificarea părții de management al investiției imobiliare, timpul activ alocat pentru această investiție fiind unul minimizat.

Ce vei învăţa?

În prima parte a cursului veți fi introduși în lumea investițiilor și veți vedea care care sunt diferențele între investițiile mobiliare și cele imobiliare. Veți învăța reguli de money management, dar și care sunt randamentele, precum și riscurile potențiale în investițiile imobiliare.

Veți putea face o analiză a pieței imobiliare și anume veți învăța care sunt ciclurile pieței imobiliare și cum va va afecta acest lucru. Veți mai învăța și care sunt factorii interni care determina mișcarea prețurilor imobiliare, precum și cei externi și anume cei care influențează piață imobiliară.

În cadrul cursurului veți afla detalii despre calcularea și analizarea indicatorilor de rentabilitate ai unei investiții imobiliare și veți obține un șablon de calcul al profitabilității unei investiții imobiliare.

Veți ști cum să faceți o analiză non-financiară a investiției imobiliare, identificând locațiile cele mai rentabile pentru o investiție imobiliară. De asemenea, veți identifica, dar și analiza blocurile potrivite pentru o investiție și veți putea afla detalii despre cum să analizați starea unui apartament și anume a dotărilor, compartimentarilor, dar și a altor elemente importante.

Veți învață cum să negociați achiziția și anume veți afla care sunt elementele importante pe care trebuie să le negociați cu agentul imobiliar. În același timp, veți deprinde și tehnici de negociere al prețului cu proprietarul.

Cursul va va mai arăta cum să finanțați investiția, cum să manageriaţi relația cu chiriașii și să gășiți doar chiriași de calitate, cum să renovati și să vă ocupați de mentenanța apartamentului, dar și toate detaliile pe care trebuie să le știți despre taxe.

Cui i se potrivește cursul?

Este adresat în special persoanelor care își doresc să facă o investiție care le va aduce o mulțime de beneficii pe termen lung. O astfel de investiție le va aduce un venit pasiv suplimentar.

El este perfect pentru persoanele care vor să ajungă independente din punct de vedere financiar, folosindu-se de puterea investițiilor în imobiliare. De asemenea, acest curs este perfect și pentru persoanele care își doresc să-și marească ponderea de investiții din portofoliul lor.

Acest curs este făcut și pentru persoanele care vor să înțeleagă ciclurile pieței imobiliare, dar și pentru cele care vor să învețe să negocieze prețurile de cumpărare ale proprietăților imobiliare.

Detalii Curs Investitii imobiliare?

Cursul este în format fizic, iar durata sa este de 16 ore.

În acest curs veți învăța toate lucrurile de care veți avea nevoie pentru a începe să investiți în imobiliare.

Cursul este susţinut de bunii mei prieteni Valentin Nedelcu de la stiintabanilor.ro si Bogdan Dinu de la carutacubani.ro – 2 persoane pe care îi citesc cu mare atenţie şi îi respect pentru tot ceea ce fac.

Cursul se va desfăşura pe 21-22 Martie 2020, în București.

Costul cursului porneşte de la 890 lei.

Te las pe tine să citeşti AICI mai multe detalii despre curs şi să afli de ce ar trebui să fii în sală pe 21 -22 martie.

Înscrierile se fac aici:

Detalii şi Înscrieri Curs Investiţii Imobiliare

Succes la bani şi la investiţii!

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.