Cum sa gasesc Cel Mai Bun Pret pentru un produs [Extensie Chrome]

Săptămâna trecută am scris despre modul în care poţi detecta evoluţia preţurilor la fiecare produs de pe eMAG. Se pare că a prins foarte mult articolul şi am decis să scriu mai multe despre cum să găseşti preţurile cele mai bune din mai multe categorii.

Astăzi vreau să-ţi prezint o extensie care să te ajut să găseşti cel mai bun pret la produsul dorit din online-ul românesc. Despre acest subiect am mai discutat şi AICI, însă acolo era vorba de platforme care fac acest lucru. De data aceasta vorbesc despre o extensie.

Extensia despre care vorbesc se numeşte PriceExpert şi o folosesc pentru Google Chrome. Nu ştiu exact dacă o găseşti şi pe alte browsere, însă poţi să o cauţi.

PriceExpert

Eu o folosesc de ceva timp şi deja a început să-mi placă foarte mult.

Şi uite de ce: 2 exemple foarte simple.

1. Am căutat telefonul Samsung GALAXY S6, 32GB, Black pe eMAG unde avea o reducere actuală de 16%.

oferta emag

Spre surprinderea mea, sunt multe alte magazine online care au reduceri mult mai mari faţă de cele găsite pe eMAG. Această mică extensie m-ar fi ajutat să economisesc câteva sute de lei dacă cumpăram chiar acum telefonul.

Am mai făcut un test să vedem cum stăm cu reducerile de pe elefant.ro

2. Am căutat imprimante Epson L210 C11CC59301, A4 (imprimanta pe care o folosesc eu mereu la birou).

Epson Imprimanta multifunctionala Epson L210 C11CC59301 A4 Negru elefant.ro

Nu este o mare diferenţă ca în primul exemplu, însă la fel, putem găsi un preţ mai mic.

Eu am ales 2 exemplu de cazuri fericite. Cu siguranţă unele produse sunt mai ieftine pe eMAG sau elefant, însă sunt convins că această extensie te va ajuta să iei decizia cea mai bună.

S-ar putea să nu funcţioneze la toate magazinele, însă la cele mai cunoscute merge foarte bine.

Acum aş vrea să te între şi pe tine: Tu cum verifici preţurile magazinelor online?

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.