(Concurs pentru viitorii investitori): Am 10 bilete de dat la Cursurile de instrumente financiare derivate din Brasov

Acum 2 zile ţi-am povestit despre cele 2 cursuri pe care Tradeville le organizează la Braşov.

Astăzi revin cu un concurs pentru cei care îşi doresc să participe la aceste cursuri şi care îşi doresc să investească în viitorul apropiat.

Cum ar fi să mergi la 2 cursuri care te vor învăţa să investeşti în capital şi să faci bani mai mulţi pe termen lung?

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Cele 2 cursuri care se vor susţine la Braşov, pe 11-12 Martie la Hotel Kronwell, fix la această întrebare îţi vor răspunde.

În primul curs, Introducere și Analiză Tehnică, vei învăţa ce instrumente poţi tranzacţiona, cum să-ţi alege un broker de încredere şi cum să-ţi dezvolţi propriile strategii de investiţii.

Degeaba vei avea bani la început dacă nu eşti capabil să-ţi realizezi o strategie bine analizată şi întocmită care să aducă rezultate pe termen lung.

În cel de-al doilea curs, Managementul riscului și Global Macro, se va discuta foarte mult despre riscurile care stau la baza investiţiilor în instrumente derivate.

Acest curs te va ajuta să înveţi cum să-ţi protejezi investiţiile prin strategii de risk management şi cel mai important, cum poţi profita de oportunităţile pieţei.

Un alt lucru important pe care îl vei învăţa este dificultatea procesului de investiţii. Vei observa că poţi să-ţi administrezi portofoliul de investiţii de pe toate dispozitivele posibile (prin platforme de tranzacționare web, desktop, iOS și Android).

Mai multe detalii despre cursuri şi despre speakeri găseşti aici:

Cum abordăm tranzacțiile pe instrumente derivate? 11-12 Martie la Braşov!

Update Câştigători.

Toţi cei care au partipat la concurs au primit un bilet la cele 2 cursuri. 🙂 Nu a fost nevoie de trageri pe sistemul random.org.

Succes tututor în investiţii!

Câştigă un bilet la cursurile organizate de Tradeville

Am vorbit cu organizatorii şi pentru că sunt norocos 🙂 am primit 10 bilete gratuite pentru 10 viitori investitori care doresc să înveţe bazele în ceea ce priveşte investiţiile de instrumente financiare derivate.

Vor fi 10 câştigători dornici să-şi petreacă zilele de 11-12 Martie într-un cadrul perfect pentru dezvoltarea spiritului de investitor.

Dacă vrei să intri în concurs, tot ce trebuie să faci este respecţi următoarele 2 reguli:

1. Trebuie să răspunzi printr-un comentariu mai jos la întrebarea:

Care ar fi motivaţia ta de a investi pe piaţa de capital?

 2. Să redistribui acest articol şi prietenilor tăi de pe facebook. Tot ce trebuie să faci este să foloseşti unul dintre butoanele de share de mai jos.

*Toate etapele sunt obligatorii! Dacă ai întrebări în legătură cu concursul, te invit să mă contactezi la adresa de email: contact@laurentiumihai.ro.

** Pentru a adăuga un comentariu trebuie să ai profil pe Facebook şi să apeşi pe butonul “Add a comment”

Atâta tot. Câştigătorii vor primi din partea organizatorilor o invitaţie gratuită la workshop.

Concursul se va desfăşura până pe 9 martie ora 20:00. Pe 9 martie după ora 20:00 voi anunţa câştigătorii în acest articol.

Succes!

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.