[Concurs] Spune-mi cum putem educa un copil din punct de vedere financiar si poti castiga o Carte

Bine te-am regăsit la un nou concurs marca laurentiumihai.ro.

De data aceasta, este un concurs special pentru copii dacă participă părinţii 🙂

Împreună cu Roxana Bucur, te invităm să participi la un concurs prin care poţi câştiga una dintre cele 2 cărţi de educaţie financiară pentru copii – Maruntila si Bancnotila.

Despre carte, poţi afla mai multe detalii în recenzia de pe blog -> Mărunțilă și Bancnoțilă de Roxana Bucur – Recenzie carte.

Mă bucur extrem de tare că Roxana a fost de acord să facem acest concurs şi sper să întâlnim cât mai mulţi părinţi care să răspundă la întrebarea concursului.

Sunt 2 seturi de cărţi puse la bătaie în acest concurs. Setul conţine cartea de educaţie financiară plus o carte de colorat.

Copiii, prin intermediul poveștii, vor afla obișnuința de a economisi și de a cheltui și singuri vor trage concluziile pentru ei, neexistând o morală prestabilita.

La finalul lecturii fiecare cititor, mic sau mare, va trage concluziile proprii și va aleage drumul său; drumul pe care vrea să îl aleagă în realizarea a ceea ce își dorește.

Povestea este recomandată a fi citită de către părinții copiilor mici, de 4-7 ani, iar copiii mari să citească singuri, eventual să le citescă ei părinților.

Este o carte esenţială pentru copii care, cu siguranţă, îl va ajuta pe plan financiar.

Să revenim la concurs.

Pentru a te înscrie în concurs, tot ce trebuie să faci este să răspunzi printr-un comentariu puţin mai jos la următoarea întrebare:

–> Cum putem educa un copil din punct de vedere financiar?? (răspunsuri cât mai concrete şi explicite)

Te voi ruga să adaugi răspunsul la comentarii, puţin mai jos. (Ai nevoie de un cont de Facebook pentru a face acest lucru)

Voi aprecia foarte mult răspunsurile autentice, sincere şi argumentate.

*pentru orice fel de întrebare, mă poţi contacta pe adresa contact@laurentiumihai.ro

**premiile vor fi trimise de Roxana după ce voi afla informaţiile de livrare de la câştigători.

Concursul se desfăşoară până pe data de 9 Iulie 2018. Pe 10 iulie (de dimineaţă) voi anunţa câştigătorii atât pe această pagină, cât şi pe Facebook.

Câştigătorii concursului sunt:

  1. Anita Ioana Visan – alegerea Roxanei Bucur
  2. Rodica Mihaela – alegerea lui Laurenţiu

Vă mulţumesc tare frumos tuturor pentru participare. Mi-au plăcut toate răspunsurile şi sper să participaţi şi la următoarele concursuri.

Succes la bani!

Laurenţiu Mihai

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.
//www.googleadservices.com/pagead/conversion.js