[Concurs] Castiga Ghidul Antreprenorului Online (vol I si II)

Pe David Mitran îl cunosc din online de mai bine de 4 ani. Este un tânăr ca şi mine care încearcă să schimbe mentalităţi şi să vină cu un suflu nou privind afacerile online.

Cartea lui a apărut în 2016 însă toate informaţiile prezentate sunt perfect valabiale şi acum. Este împărţită în 2 volume, iar împreună formează Ghidul Antreprenorului Online sau Cum să faci ce-ţi place fără să mori de foame.

Nu este o carte ca oricare alta pentru că nu sunt prezentate idei şi alte lucruri. Este mai mult un ghid practic, cu tabele, cu task-uri, cu mulţi paşi de urmat, cu multe recomandări şi cu multe exemple din viata mai multor antreprenori online.

Apar anumite detalii şi despre mine în carte despre ce am reuşit să fac cu The Pharmacy, dar şi cu blogul acesta. Mă simt onorat să fiu menţionat într-o astfel de carte. Mă bucur că ce am făcut este vizibil.

David în ultima perioadă a început să scrie şi să realizeze cursuri în limba engleză (îl poţi găsi pe davidtheoptimist.com unde are multe articole interesante) şi ar dori să ofere comunităţii laurentiumihai.ro 29 de pachete (Vol 1 şi 2 într-un pachet) unor oameni care chiar îşi doresc să ajungă antreprenori în mediul online.

laurentiu-mihai

Vreau să ofer aceste cărţi unor persoane care se află cumva la începutul unei afaceri online şi care are nevoie de sfaturi despre cum să se descurce în acest mediu nelimitat cum este online-ul.

Chiar îmi doresc ca aceste volume să ajungă la o persoane dornice să le citească şi să le folosească, iar pentru asta cei care doresc să participe la concurs trebuie să-mi răspundă printr-un comentariu mai jos la următoarea întrebare:

Întrebare: “De ce îţi doreşti o afacere în mediul online?”

**la afaceri mă gândesc: magazine online, site-uri de servicii pe online, afiliere, blogging full day, etc.

Ca să participi la concurs, trebuie doar să răspunzi la întrebarea de mai sus cu roşu printr-un comentariu de mai jos (comentariu prin Facebook)

Comentariile le aştept puţin mai jos, după secţiunea “Ce te-ar mai putea interesa:”

Vor fi 29 de câştigători care vor primi 29 de pachete cu cele 2 volume.

Înscrierile la Concurs se fac până pe 4 Octombrie 2019! 

Cărţile sunt:

carti

Detaliile despre ghid le găseşti aici.

Alegerea o s-o fac în funcţie de răspunsul la întrebare.

Şansa de a câştiga este foarte mare având în vedere că sunt 29 de premii pentru 29 de câştigători.

Abia aştept să citesc comentariile tale.

*cărţile le va trimite David prin poştă.

Pentru orice fel de întrebare, îmi poţi lăsa un email pe contact@laurentiumihai.ro.

Abia aştept să vă citesc răspunsurile 🙂

Laurentiu Mihai

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.