[Concurs] Castiga Ghidul Antreprenorului Online (vol I si II) de David Mitran

Pe David Mitran îl cunosc din online de mai bine de 3 ani. Este un tânăr ca şi mine care încearcă să schimbe mentalităţi şi să vină cu un suflu nou privind afacerile online.

Acum vreo 7 luni m-a întrebat dacă doresc să-l ajut cu noua lui carte. Nu am stat mult de gânduri şi am acceptat.

Noua lui carte, sunt de fapt 2 cărţi/volume, iar împreună formează Ghidul Antreprenorului Online sau Cum să faci ce-ţi place fără să mori de foame.

Nu este o carte ca oricare alta pentru că nu sunt prezentate idei şi alte lucruri. Este mai mult un ghid practic, cu tabele, cu task-uri, cu mulţi paşi de urmat, cu multe recomandări şi cu multe exemple din viata mai multor antreprenori online.

Apar anumite detalii şi despre mine în carte despre ce am reuşit să fac cu The Pharmacy, dar şi cu blogul acesta. Mă simt onorat să fiu menţionat într-o astfel de carte. Mă bucur că ce am făcut este vizibil.

Când am primit volumele de la David, am mai primit încă un exemplar a acestora ca să le ofer unei persoane care are nevoie de ele cu adevărat.laurentiu-mihai

Vreau ca acest exemplar să-l ofer cuiva care mă citeşte, care se află cumva la începutul unei afaceri online şi care are nevoie de sfaturi despre cum să se descurce în acest mediu nelimitat cum este online-ul.

Chiar îmi doresc ca aceste 2 volume să ajungă la o persoană care chiar are nevoie de ele, iar pentru asta cei care doresc să participe la concurs trebuie să-mi răspundă printr-un comentariu mai jos la următoarea întrebare:

“De ce crezi că online-ul este locul potrivit să-ţi deschizi o afacere în acestă perioadă?”

**la afaceri mă gândesc: magazine online, site-uri de servicii pe online, afiliere, blogging full day, etc.

Ca să participi la concurs, trebuie doar să răspunzi la întrebarea de mai sus cu roşu printr-un comentariu de mai jos (comentariu prin Facebook)

Cărţile sunt:

carti

Detaliile despre ghid găseşti aici. (în cazul în care nu vrei să aştepţi după concurs)

Alegerea o s-o fac în funcţie de răspunsul la întrebare.

 

Câştigător

Nu am făcut random.org, ci am am ales o alegere mai personală. Vreau să ofert cartea personei care cred eu că a venit cu răspuns elaborat, sincer şi corect.

Aşadar, Câştigătorul celor 2 cărţi este….. Axinia Marius Adrian. Felicitări!!!

“E locul potrivit dar nu-i ușor deloc. E potirivit datorită faptului că nu îti mai trebuie un spațiu în proprietate sau închiriat, poți avea un control mai mare asupra activităților, te poți adresa clienților cu o mai mare ușurință ( însă nu chiar așa de ușor cum își imaginează unii ) poți desfăsura activitatea afaceri din confortul propriei locuințe, însa trebuie să fi foarte disciplinat în acest sens, pentru că intr-o zi se prea poate să te trezești puțin mai obosit decât te-ai culcat și să amâni începerea lucrului cu câteva ore fapt care duce la prejudicii din primul minut, și se poate ca nici mâine sa nu ai chef de treabă, dar asta nu se întâmplă oamenilor disciplinați . Online-ul este un mediu propice pentru afaceri si pentru că în cazul în care vinzi produse fizice ai pofibilitatea să nu le deții tu fizic, ci să fie depozitate la furnizor, furnizor care le poate chiar el trimite la destinatar, urmând ca tu să încasezi doar diferența de bani dintre prețul de achiziție si cel de vânzare, se mai numește și dropshiping dar nu are încă destul de mulți adepți la noi în țară dar care poate intra în atenția noastră pentru viitor tocmai pentru faptul că simplifică foarte mult lucrurile . Oportunități sunt multe, la fel și beneficii, iar online-ul DA, este un mediu potrivit să-ți deschizi o afacere în anul 2016, an în care se folosește internetul la o scară foarte mare de persoane de la vârste fragede pâna la cele mai în vârstă, iar comerțul online la noi în țară se pare că este într-o creștere furibundă .”

Un comentariu care spune exact tot despre afacerile online. Online-ul este locul potrivit, dar nu este simplu. Nu este simplu deloc să vinzi online, însă este locul POTRIVIT în această perioadă când tehnologia creşte foarte mult.

Mi-a fost greu să aleg un răspuns. Mi-au plăcut foarte multe şi aş fi fost în stare să dau mai multe cărţi dacă aveam.

Ţin să vă mulţumesc tuturor care aţi răspuns. Aţi fost fantastici şi cred că s-ar putea scrie multe articole pe baza răspunsurilor voastre.

Mulţumesc şi vă mai aştept la alte concursuri 🙂

*cărţile le voi trimite eu prin poştă.

Pentru orice fel de întrebare, îmi poţi lăsa un email pe contact@laurentiumihai.ro.

Abia aştept să vă citesc răspunsurile 🙂

Laurentiu Mihai

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.