[Concurs] Spune-mi cum te organizezi financiar si poti castiga un audiobook

A venit momentul pentru un nou concurs pe laurentiumihai.ro. De mult nu am mai organizat unul fiind prins în multe proiecte personale şi profesionale.

De data aceasta, prietenii de la actisipoliton.ro mi-au oferit 3 cărţi audio pentru 3 câştigători norocoşi.

Premiul este cartea audio „Trăieşte bine, cheltuieşte mai puţin. 12 secrete pentru o viaţă bună” de Ruth Soukup.

Este o carte pe care am aşteptat-o de mult să o ascult. Este perfectă pentru cei care se plâng mereu că nu au bani sau pentru cei care pur şi simplu nu se descurcă cu banii pe care îi câştigă.

Am ales să fie o carte audio pentru că acest format creşte din ce în ce mai mult în România, iar eu am început să fiu un mare admirator al lui.

Călătoresc destul de mult cu maşina şi ce este mai bine de făcut decât să asculţi o informaţie utilă în timp ce conduci?

Cărţile audio au ajuns să fie foarte apreciate de oamenii care stau mult timp în trafic şi care s-au săturat de muzică şi de radio.

Te provoc şi pe tine să laşi puţin muzica şi să încerci un audio book. Pentru început, dacă nu vrei să începi cu cărţile audio (pe care ţi le recomand cu drag), poţi să-ţi descarci emisiunea audio Banii Vorbesc şi să o asculţi în maşină 🙂

Să revenim la concurs.

Am de oferit 3 cărţi audio „Trăieşte bine, cheltuieşte mai puţin. 12 secrete pentru o viaţă bună de Ruth Soukup unor persoane care vor să-mi răspundă la o întrebare simplă.

-> Cum îţi organizezi banii în fiecare lună ca să nu ajungi să ai probleme din punct de vedere financiar?

Răspunsul o să te rog să-l adaugi la comentarii, puţin mai jos. Voi aprecia foarte mult răspunsurile autentice şi cât se poate de sincere.

*pentru orice fel de întrebare, mă poţi contacta pe adresa contact@laurentiumihai.ro

**premiile vor fi trimise de editură direct la câştigători, în mod gratuit.

Concursul se desfăşoară până pe data de 5 decembrie. Pe 6 decembrie (de dimineaţă după ce vine Moş Nicolae) voi anunţa câştigătorii atât pe această pagină, cât şi pe Facebook. ?

Castigatorii Concursului sunt!

  1. Petrişor Constantin
  2. Ana-Maria Duta – din păcate nu a răspuns
  3. Tihoc Monica
  4. David Marius

Felicitările mele pentru

Cu drag,

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.