Ce s-a intamplat in 2016 + Topul articolelor din acest an [La multi ani]

Ţin să-ţi spun încă din start că a fost un an foarte activ cu multe proiecte începute. Mă bucur că am mai trecut un an, iar acest blog a crescut la fel de mult ca până acum.

În primul rând, mă bucur că parteneriatul cu Tradeville încă continuă şi că sunt ambasadorul acestei platforme de tranzacţionare. Sunt şi clientul lor şi sunt foarte mulţumit de toate informaţiile primite de la ei şi de toată colaborarea client-tradeville-partener.

În plus, am început o colaborare frumoasă cu Profit Point cu care organizăm cursuri în 5 oraşe din ţară pentru cei care vor să se iniţieze în investiţiile pe piaţa de capital. Sper ca tot mai mulţi români să le calce pragurile cursurilor pentru că sunt foarte bune.

Un moment la fel de important a fost când Dani Ezer mi-a propus să fiu ambasadorul secţiunii de Educaţie Financiară pentru un proiect foarte drăguţ, PusculitaNoua.ro. Am acceptat din prima şi chiar sper ca toţi cei care vor cumpăra o puşculiţă drăguţă de la el să înceapă prin această cale să economisească mai mulţi bani.

Din decembrie, împreună cu 24FUN Braşov, am început să scriu câte un articol pe lună care să apară într-o revistă fizică prin Braşov. Este un început şi sper ca articolele mele să ajungă în toată ţara. Dar mă bucur de interesul educaţiei financiară şi în mediul offline.

În iulie 2016, împreună cu Dragoş Păduraru şi Raluca Ganea, am lansat Investors Club Braşov. O iniţiativă extrem de importantă pentru braşoveni. Momentan este un club micuţ, dar planul pentru 2017 este mare şi sper să crească din ce în ce mai mult.

În 2016 am scris extrem de mult despre investiţii şi despre cum să creşti acest activ în favoarea ta. Am scris despre investiţiile pe bursă care mie mi-au adus un randament mediu de 12% (creştere acţiuni + dividende). Cine îţi mai oferă acest randament într-un singur an?

Cu această ocazia, împreună cu Monica Mititelu, am lansat în decembrie un eBook gratuit pentru toţi cei care vor să-şi investească banii în 2017. Este un eBook de 55 de pagini care poate fi descărcat de AICI.

Ca să termin aceste lucruri minunate pe care nu le-am planificat, dar s-au întâmplat, împreună cu Sorin şi Andreea, am lasat un singurul podcast din România de educaţie financiară. Emisiunea se numeşte Banii vorbesc, sunt 7 episoade în acest moment, şi a fost ascultată de aproximativ 2000 de persoane.

În 2017 ne propunem să ajungem la peste 30 de emisiuni. Sper că îţi plac şi ţie aceste emisiuni şi să le recomanzi şi prietenilor tăi.

Le mulţumesc şi autorilor care au contribuit cu articole extrem de utile în 2016. Mulţumirile speciale se duc către: Monica Mititelu, Horatiu Sasu, Roxana Bucur, echipa Atelier Contabilitate, Dragoş Păduraru, Georgeta Diana Gavril, David Mitran, Bogdan Popescu, Dana Lupşa şi  Cristina Stoica.

A fost un an bun. Un an în care am învăţat multe despre investiţii şi o să continui cu această direcţie în noul an. O să încerc să scriu şi despre experienţa mea de antreprenoriat cu agenţia de performance marketing, The Pharmacy, care ajunge încetul cu încetul la 5 ani de activitate.

Continuăm şi seria de cursuri de performance marketing Laboratorul de online (peste 35 de ediţii în cei 4 ani de activitate).

Vă mulţumesc tuturor care au fost alături de mine în acest an şi sper că veţi fi şi de acum înainte.

La nivel de trafic (ca să dau din casă puţin), în 2016 au citit blogul 465.000 de persoane unice, ceea ce înseamnă 38500 pe lună. Cu 100.000 de persoane mai mult decât în 2015. Ca să-ţi faci o idee, în 2012 când am început, am avut doar 12.000 unici în tot anul 🙂

Vă mulţumesc pentru acest an şi sper să te întorci pe blog cu drag de fiecare dată.

Mai jos ţi-am pregătit un top cu cele mai bune articole din 2016.

La mulţi ani! Un an nou cât mai prosper îţi doresc şi nu uita: Educaţie = O viaţă mai bună din toate punctele de vedere. Nu rata nici măcar o zi fără să înveţi ceva nou.

Top articole în 2016

1. Masina noua: Niciodata pe credit!

2. Titluri de Stat (Obligatiuni de stat) – MiniGhid de investitii

3. Să investeşti este simplu, însă nu e uşor….

4. Cat de mult CREDIT ne permitem?

5. 2016: Titluri de Stat sau Depozit bancar?

6. Ce se intampla daca ai fi investit cate 1000 de lei pe luna inca din anul 2000 in indicele BET?

7. Dincolo era mai ieftin! Extensia care te ajuta sa cumperi mai ieftin in online

8. Regulă Principală pe Bursă: Să nu fii LACOM

9. Filtrele de apa: O solutie de a face economii in fiecare luna?

10. Test de Evaluare a Sanatatii Financiare

Laurenţiu Mihai

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.
//www.googleadservices.com/pagead/conversion.js