Ce Poti Face pentru 50 RON? Cum sa castigi 50 RON intr-un mod placut si usor

Ce Poti Face pentru 50 RON?Salut! Eu sunt Laurentiu Matache (28 de ani). Am inceput sa lucrez in IT din 2005, trecand prin mai multe functii: grafician, web designer, web developer, Director IT (functie pe care am avut-o timp de ~ 4 ani la o firma de consultanta din Bucuresti), iar astazi va voi vorbi putin despre conceptul banilor in ceea ce priveste romanul obisnuit.

In urma cu aproape 2 ani de zile am aflat de conceptul Fiverr. Stateam si ma gandeam cum pot face acei oameni diverse job-uri pentru doar $5 (din care primeau doar $4) in conditiile in care se putea castiga mai mult. Am tot cautat pe google despre cum functioneaza conceptul si evident ca m-am gandit cum ar fi un fiverr romanesc.

Ideea avea potential, dar trebuia adaptata pentru Romania, iar primul lucru care trebuia ajustat a fost pretul unui task. Daca la americani a mers cu $5, la romani nu ar fi mers.

Nu puteam sa cer nici $5 (16-17 RON) pentru ca nu s-ar fi deranjat nimeni pentru suma asta si nici 100 RON pentru ca nu toata lumea isi permitea sa dea atat pentru un microjob.

Imediat m-am oprit la suma de 50 RON. Este o suma potrivita, poti sa iesi la o bere/suc, la un film, la un teatru etc cu acesti bani, dar este o suma pe care o si poti plati pentru un microjob.

Cum functioneaza platforma Microjoburi.ro?

cum-functioneaza-microjoburi.ro

1. Daca esti Vanzator

 • Adaugi un microjob pe care esti dispus sa il faci pentru 50 RON
 • Iti promovezi microjob-ul pe retelele de socializare
 • Esti notificat in momentul in care apare un cumparator
 • Discutia se muta pe chat-ul de lucru in vederea finalizarii microjobului asa cum doreste cumparatorul
 • La finalizarea microjobului, vei primi o evaluare pentru microjob si banii in contul de pe site
 •  Transferul ulterioar al banilor in contul de PayPal se va face in maxim 3 zile lucratoare de la retragere

2. Daca esti Cumparator

 • Gasesti un microjob de care ai nevoie si il comanzi
 • Platesti valoarea microjobului prin PayPal
 • Comunici pe chat-ul de lucru cu vanzatorul si verifici progresul microjobului
 • Iti primesti microjobul comandat
 • Lasi o mica evaluare pentru vanzator privind microjobul comandat

De ce Microjoburi.ro si nu fiverr.com?

Microjoburile locale de genul – Voi plimba catelul, Voi face curat in casa, Voi face cumparaturile pentru tine, s.a.m.d. sunt mai usor de comandat de pe Microjoburi.ro, pe fiverr ar insemna sa stai sa cauti in primul rand utilizatorii romani si ar dura ceva timp.

Pentru restul taskurilor – DTP, Web, etc, chiar daca pe fiverr este mai ieftin, stim cu totii ca romanii sunt foarte buni pe freelance si comunicand in romana poti transmite mai bine viziunea produsului/serviciului tau pentru care doresti un microjob.

Suma de 50 RON este doar suma minima pe care o poti cere pentru un microjob, insa mai poti adauga 3 castiguri extra (pe care le stabilesti tu) pentru microjobul respectiv, e ca si cum ti-ai face un pachet de servicii, iar clientul poate alege pretul de baza + aditionalele.

In incheiere va adresez o intrebare:

Voi ce puteti face pentru 50 RON?

Articol Recomandat! Cum sa investi sa investesti pe bursa in mod gratuit!

Felicitări pentru că ai citit tot articolul. Dacă ţi-a plăcut, ajută-mă să-l promovez mai departe cu un share:

INTRĂ ÎN COMUNITATEA LAURENTIUMIHAI.RO