Cauti o carte buna de afaceri sau educatie financiara?

Salut!

Am citit până acum foarte multe cărţi din domeniul educaţiei financiare, vânzări, manangement, leadership, afaceri şi pot spune că am acasă o bibliotecă destul de măricică cu cărţi pe care eu le consider foarte bune.

Primesc multe mesaje şi e-mail-uri de la persoane care vor să le recomand cărţi pe care eu le citesc sau pe care eu le-am citit din domeniile de mai sus.

Îmi place mult să recomand cărţi şi mă bucur când aud persoane care sunt dornice să citescă mai mult.

Toate aceste lucruri m-au condus să realizez o nouă comunitate pe blog.

Cauti o carte buna de educatie financiara

O comunitate cu oameni care îşi doresc să afle despre cărţi foarte bune pe care membrii comunităţii le-au citit şi pe care vor să le recomande şi altora. Recomandările de cărţi vă rog să mi le trimiteţi mie pe adresa contact@laurentiumihai.ro.

Pe lângă recomandare, te rog să-mi spui şi motivul pentru care toţi membrii comunităţii ar trebui să citească respectiva carte.

Ok, dacă vrei să faci parte din comunitatea celor care recomandă cărţi, foloseşte formularul de mai jos.

Chiar dacă nu vrei să recomanzi cărţi şi doreşti doar să afli care sunt cele mai bune cărţi din domeniu, noi (cei din comunitate) te aşteptăm cu drag în această comunitate.

Dacă ai orice fel de întrebare în legătură cu comunitatea celor pasionaţi de citit, mă poţi contacta pe contact@laurentiumihai.ro.

Succes la citit!

Laurenţiu Mihai