Caut Parteneri de Scris

A sosit un moment în care îmi doresc foarte mult să ofer cele mai bune studii de caz şi cele mai bune informaţii din domeniul educaţiei financiare.

Vreau să ating cât se poate de multe subdomenii ale educaţiei financiare, iar din păcate nu pot să o fac singur oricât de mult mi-aş dori.

Dacă eşti un pasionat de educaţie financiară, lucrezi în unul dintre domeniile: asigurări, bancar, bursieri, şi vrei ca în timpul tău liber să ajuţi o comunitatea dornică să înveţe mai multe, atunci aş vrea să fii partenerul meu de scris pe blog.

Domeniile pe care aş vrea să le dezvolt în următoarea perioadă sunt:

  1. Educaţie în domeniul asigurărilor (de viaţă, de locuinţă, RCA etc). Un exemplu de articol pe care mi-l doresc ar fi: Lucrurile pe care trebuie să le am în vedere atunci când caut o asigurare de locuinţă sau Cum aleg o asigurare de viaţă s.a.m.d.
  2. Educaţie în domeniul bancar (cum aleg un credit, cum aleg un card bancar, cum aleg un depozit, cum aleg un credit prima casă, etc).
  3. Educaţie în domeniul bursier: articole educative despre cum să începi (chiar dacă eşti începător) să investeşti la bursă.
  4. Recomandări de metode de cum să-ţi sporeşti veniturile sau cum să-ţi administrezi banii mai bine;
  5. Recomandări utile de aplicaţii care să te ajute în educaţia financiară;

Îţi spun încă din start că nu voi avea cum să-ţi ofer o recompensă financiară. Blogul în acest moment nu produce bani şi nici nu îşi doreşte să producă prea mulţi pe viitor. În schimb pot să-ţi ofer anumite mici beneficii pe care le putem discuta ulterior.

Eu personal l-am realizat din pură pasiune şi pentru că am vrut mereu să ofer ceva celor din jurul meu.

Dacă îţi doreşti să oferi şi tu la rândul tău ce ai învăţat deja, aştept un email de la tine pe adresa contact@laurentiumihai.ro.

Nu este obligatoriu să ai abilităţi de blogger sau de scriitor. Aceste abilităţi se învaţă în timp, iar eu sunt aici să te ajut.

Hai să creştem împreună educaţia financiară în România.

Aştept mesajul tău!

Laurentiu Mihai