CONCURS: Castiga o Carte de Educatie Financiara cu Editura Amaltea

A sosit momentul pentru un nou concurs marca laurentiumihai.ro.

Ultimul concurs pe care l-am realizat a fost în decembrie şi s-a petrecut doar pe facebook. De data aceasta v-am pregătit ceva mai mare, un concurs cu 3 câştigători, cu premii în cărţi de la Editura Amaltea.

Editura Amaltea este noul partener al blogului cu care dorim să vă oferim cât mai multe concursuri şi cât mai multe premii pentru a spori interesul în cărţi de educaţie financiară.

Înainte să vă prezint concurs aş dori să vă povestesc puţin despre Editura Amaltea.

Editura Amaltea este una dintre cele mai vechi edituri din România (din 1992) şi are ca interes deversificarea tehnicilor de dezvoltare personală cu dezbaterea aspectelor contemporane ale vieţii şi a necesitaţilor de ultima oră ale unei societăţi ce explorează cele mai profunde straturi ale fiinţei noastre.

Pentru asta, Editura Amaltea a realizat pentru tine 5 colecţii minunate de cărţi, şi anume:

  • Cunoastere & Autoeducare MOTIVATIONAL;
  • Cunoastere & Autoeducare BUSINESS;
  • Mileniul TREI;
  • Fantasy & Sci-Fi;
  • Carti pentru VIATA TA;

Mai mult despre cărţile Editurii Amaltea poţi găsi AICI.

Castiga o carte de educatie financiara

Împreună cu Editura Amaltea îți oferim șansa să intri în posesia unei cărți foarte interesante care nu trebuie să lipsească din nici o bibliotecă.

Vor fi 3 Câştigătoriiar fiecare câştigător va primi câte o carte după cum urmează:

Concurs Ed Amaltea

Castigatorii concursului!

Vă anunț că s-a încheiat concursul iar extragerile au fost făcute. Câştigătorii sunt:

locul I

Felicitări Manuela!!

locul II

Felicitări Mihai!!

castigator 3

Felicitări Ovidiu!!

Fiecare câştigător va fi contactat personal pentru a afla cum poate intra în posesia premiului. Dacă în maxim 48 de ore aceştia nu vor răspunde, se vor reorganiza alte extrageri.

Mulţumesc tuturor celor care au participat la concurs şi vă asigur că în viitorul apropiat vor mai apărea mai multe concursuri!

Totodată mulţumesc editurii Amaltea pentru sprijin în realizarea acestui concurs! Sper ca în viitor să realizăm cât mai multe concursuri!

Amaltea-Logo_150x150px

Despre Autor: , pasionat de finanţe personale, management financiar şi marketing. Pe plan profesional, sunt Consultant de Afaceri la DR Consultants şi Project Manager&Trainer la Cabinetul de Business. Dacă vrei să socializăm, mă poţi contacta pe Facebook, Twitter sau LinkedIn.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.