Aplicatia gratuită CeCumpăr: Cum să fii mai organizat şi mai responsabil la cumpărături?

Ţi-am pregătit o nouă recomandare de aplicaţie care să te ajute să fii mai organizat şi mai responsabil. De data aceasta este vorba despre cum să faci cumpărături într-un mod inteligent şi avantajos.

Aplicaţia se numeşte CeCumpăr şi este o aplicaţie pe care nu o ştiam până acum o săptămână, dar de atunci încerc să o folosesc cât mai mult.

Cum te poate ajuta aplicaţia CeCumpăr?

1. Te ajută să-ţi realizezi liste de cumpărături în funcţie de ce vrei să cumper.

2. O setare extrem de faină care m-a atras la aplicaţie: Poţi să ai o listă comună cu soţia/prietena iar acolo fiecare poate adăuga sau şterge un produs.

3. Îţi poţi introduce toate cardurile de fidelitate în aplicaţie şi scapi să le mai cari mereu cu tine. La mine era problema cardurilor pentru Metro şi Selgros. Cu o mică scanare, cardurile au fost memorate în aplicaţie, iar când voi merge la cumpărături nu voi mai avea nevoie de cardul fizic pentru că se poate scana direct din telefon.

4. Poţi beneficia de cash back pentru anumite cumpărături. Primeşti bani după ce cumperi de la anumite magazine online.

5. Toate cataloagele cu oferte de la supermarketuri le găseşti mereu în aplicaţie. Le poţi verifica oricând eşti interesat de o ofertă.

6. Localizarea magazinelor – dacă nu eşti în oraşul în care locuieşti şi vrei să ştii unde este cel mai apropiat magazin, aplicaţia te ajută 🙂

7. Găseşti şi o rubrică cu reţete – nu prea am testat-o, dar nu se ştie niciodată.

Pe scurt, este aplicaţia care te ajută să fii organizat şi responsabil la cumpărături.

Te ajută şi să găseşti cele mai bune reduceri pentru produsele din lista ta de cumpărături.

Chiar o recomand, mai ales că poţi avea o listă comună cu cei din familie.

O poţi descărca gratuit pe Google Play şi App Store.

Succes la cumpărături.

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.