Alter Ego – Contractul dintre speaker şi personaj [Concurs]

Prin acest articol vreau să-ţi prezint un curs foarte interesant de public speaking care se desfăşoară în Bucureşti timp de 3 zile în perioada 18-20 iulie. La final poţi intra în concurs şi să câştigi o intrare la curs care valoarează 500 de lei.

Pentru un moment să vedem ce înseamnă acest curs:

„Alter Ego” sau „Contractul dintre speaker şi personaj”

Alter Ego

“Alter Ego” sau “Contractul dintre speaker și personaj” este o metodă nouă de lucru și studiu (creativă, rațională, și autentică) pentru cei ce activează pe scenă, având relații directe cu publicul (actori, speakeri). Scopul ei este de a elimina fricile vorbitorului (Cum să fac? De unde să încep? Oare voi face față? Cum să scap de trac? etc).

Ce aduce nou această metodă?

  • Speach-ul nu mai este FIX! Vorbitorul nu intră în zona de confort (același joc de fiecare dată, cu mici schimbări de nuanțe). Vorbitorul poate spune același text în fața oricărui tip de public, putând să se adapteze în fucție de context.
  • Tandemul dintre speaker și personaj este un proces de învățare și dezvoltare atât pentru speaker cât și pentru personaj.
  • Se pleacă de la premisa că fiecare dintre noi are în el un speaker curajos, capabil să se exprime în fața oricărui public apelând la charisma.
  • Metoda poate fi aplicată nu doar în construirea personajelor și în public speaking, cât și în zona business, în ceea ce privește negocierile și vânzările.

Metoda a apărut în urma unor studii de aproximativ 7 ani. Orlando Petriceanu a avut ocazia de a participa la diverse ateliere de teatru în țară și în Europa.

Fiecare dintre metodele studiate ajungeau să fie privite din punct de vedere subiectiv, astfel că fiecare își crea o percepție despre modul de abordare a lucrului cu sinele și cu personajul. Părea că fiecare vede altfel lucrurile – ceea ce era complet adevărat, dar undeva nu vorbeam aceeași limbă.

Este un curs foarte interesant care li se potriveşte tuturor celor care vor să înveţe cum să se prezinte în faţă la un grup mai mare de persoane.

Orlando Petriceanu
Orlando Petriceanu

În perioada 18-20 iulie, Orlando susține workshop-ul ‚,Alter Ego – Contractul dintre speaker și personaj’’ în București. Trei zile de lucru intens și bucuria de a renunța în câteva zile la teama de a vorbi în fața unui public! (LOCAȚIE – Centrul Plaing, Calea Victoriei nr. 120)

Dacă vrei mai multe detalii despre curs găseşti – AICI. Pentru înscrieri – AICI.

Cursul pentru o persoană costă 500 de lei, pentru care beneficiezi de cele 3 zile de workshop.

Dacă vrei să mergi, dar nu beneficiezi de suma de bani, îţi propun următorul concurs!

Concurs! Câştigă o invitaţie gratuită la „Alter Ego”

Câştigătorul va beneficia gratuit de o invitaţie pentru la workshop-ul organizat de Orlando în perioada 18-20 iulie.

Ce trebuie să faci pentru a a te înscrie la concurs:

1. Like la pagina de Facebook Totul despre bani (în cazul în care nu ai făcut-o până acum)

2. Un Share pe facebook la acest articol cu ajutorul butonaşelor de mai jos.

3. Lasă un comentariu la acest articol prin care trebuie să răspunzi la următoarea întrebare: „De ce vrei să participi la cursul Alter Ego?”

Concursul se desfăşoară până pe 16 iulie inclusiv.

Pe 17 iulie extrag câştigătorul, iar pe 18 este prezent la curs!

Câştigătorul concursului

Doar 6 persoane şi-au dorit să participe la acest minunat curs. Şansele au fost mari pentru toate 6 persoane, însă doar o persoană a câştigat.

Persoana câştigătoare este:…..

Câştigători

Felicitări Ioan Luca pentru premiu şi felicitări tuturor pentru participare.

O să mai urmeze şi alte concursuri pe blog.

Succes!

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.