(Concurs) Am 3 bilete de dat la UNLEASH THE POWER WITHIN – Tony Robbins

Da, ai auzit bine, am 3 bilete de dat la unul dintre cele mai importante workshop-uri de educaţie financiară de la începutul anului 2015.

Dar înainte să-ţi povestesc despre cele 3 bilete, trebuie să-ţi spun mai multe despre eveniment.

logo„Unleash the Power Within” (Puterea nemărginită) este formatul conferinţei lui Anthony Robbins, cel mai important life coach din lume şi omul care mă inspiră mult în articolele mele de pe blog.

Acesta susţine că o persoană poate obţine succesul având încredere să îşi depăşească limitele şi că toate resursele sunt deja în interiorul fiecăruia.

Am citit multe cărţi şi am urmărit multe conferinţe cu el. Omul susţine conferinţe în faţă la mii de oameni şi cred că a schimbat mentalităţile a milioane de oameni.

Asel SydykovaÎn România workshop-ul Unleash the Power Within” este susţinut de Asel Sydykova, parte din Anthony Robbins Team Europe şi directoarea celui mai mare orgnizator de evenimente din lume.

Asel vine dintr-un sat mic din Kyrgyzstan. A plecat la drum fără cunoştinţe de business sau de limba engleză şi a ajuns în doar 7 ani director executiv al celui mai important organizator de evenimente din lume. Sistemul de învăţământ formal nu a avut nici un rol în proces. Lucrează direct cu personalităţi precum Donald Trump, T. Harv Eker, Tony Robbins, Robert Kiyosaki, Sir Richard Branson, Blair Singer şi Gerry Robert .

Cu siguranţă are multă experienţă de viaţă pe care o poate transmite mai departe.

Asel va susţine pe 21 februarie 2015, în cadrul Rin Grand Hotel un workshop de dezvoltare personală şi profesională. Evenimentul va începe la ora 10.00 şi se va încheia la ora 19.00.

În cadrul seminarului, participanţii vor învăţa cum să folosească frica de eşec în avantajul lor, cum să acceseze încrederea în forţele proprii sau cum să scape de limitele auto-impuse şi de fricile care îi ţin pe loc. De asemenea, vor fi atinse subiecte de interes general, precum obținerea succesului în viaţă, depăşirea limitelor sau cauzele pentru care oamenii nu acţionează, deşi ştiu foarte bine ce au de facut.

Mai multe detalii despre temele pe care le va aborda în workshop poţi găsi AICI.

Workshop-ul “Unleash the Power Within” se desfăşoară a doua oară în România după ce prima ediție s-a dovedit un real succes iar feedback-ul participanţilor a fost unul de excepţie.

Costul unui bilet este de 90 de lei, iar dacă mergi cu mai mulţi prieteni primeşti ofete speciale. Dacă nu vei câştiga unul dintre cele 3 bilete puse la bătaie, poţi să te înscrii AICI.

[divider top=”no”]

(Concurs) Am 3 bilete de dat la “Unleash the Power Within”

Câştigătorii concursului sunt:

Locul 1 – Radu Chiran

locul 1

Locul 2 – Nedelcu Laura Diana

locul 2

Locul 3 – Bogdan Daradan

locul 3

Pentru că le-a plăcut mult motivele voastre pe care doriţi să veniţi la eveniment, echipa Tony Robbins mi-a mai oferit 3 bilete pentru voi. 🙂

Locul 4 – Roxana Elena Turtureanu

locul 4

Locul 5 – Mihai Adrian

locul 5

Locul 6 – Dianca Stoica

locul VI

Mulţumesc foarte mult tuturor care s-au înscris în concurs. Dacă ar fi fost după mine toată lumea ar fi primit câte o invitaţie.

Nu uitaţi că încă vă mai puteţi cumpăra chiar voi dacă vă doriţi cu adevărat să participaţi.

Succes!

Unleash the Power Within

Pentru că sunt un norocos, am primit 3 invitaţii la workshopul din 21 februarie pe care aş vrea să le fac cadou unor persoane şi mai norocoase decât mine.

Vor fi 3 câştigători dornici să-şi petreacă ziua de 21 februarie într-un cadrul perfect pentru dezvoltarea lor personală.

Dacă vrei să intri în concurs, tot ce trebuie să faci este respecţi următoarele 2 reguli:

1. Trebuie să răspunzi printr-un comentariu mai jos la întrebarea:

De ce îţi doreşti aşa de mult să participi la workshopul “Unleash the Power Within”?

 2. Să redistribui acest articol şi prietenilor tăi de pe facebook. Tot ce trebuie să faci este să foloseşti unul dintre butoanele de share de mai jos.

*Toate etapele sunt obligatorii! Dacă ai întrebări în legătură cu concursul, te invit să mă contactezi la adresa de email: contact@laurentiumihai.ro.

** Pentru a adăuga un comentariu trebuie să ai profil pe Facebook şi să apeşi pe butonul “Add a comment”

Atâta tot. Câştigătorii vor primi din partea organizatorilor o invitaţie gratuită la workshop.

Concursul se va desfăşura până pe 12 februarie. Pe 13 februarie în acest articol voi anunţa câştigătorii.

Succes!

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.