Pe 27-28 Mai te invit sa mergi la „BANII TĂI EXPO” în Piaţa Universităţii

Nu sunt multe (când spun că nu sunt multe spun că sunt zero, dar îmi iau o marjă de eroare) expoziţii şi evenimente aşa mari în domeniul educaţiei financiare.

Mă bucur că Bursa de Valori Bucureşti continuă acest proiect şi investeşte în promovarea educaţiei financiară în România.

“Una dintre pietrele de temelie ale activității Bursei de Valori București este educația, iar “Banii Tăi Expo” este un proiect de top pe care Bursa de Valori București l-a demarat în ultimul an. De la elevi și studenți, angajați ai marilor corporații cu sediul în România la care am ajuns prin intermediul proiectului “Fluent în Finanțe”, până la persoane fizice care au participat la Forumul Investitorilor Individuali, Investor Day și alte evenimente speciale organizate în București și în țară – creăm oportunități pentru cei care doresc să facă primii pași spre investiții”, a declarat Lucian Anghel, Președinte Bursa de Valori București.

Cred că este un eveniment foarte bun pentru cei care vor să se iniţieze în domeniul investiţiilor.

Este locul unde vei învăţa de la A la Z ce înseamnă Piaţa de Capital, Cum să devii investitor pe Bursa de Valori Bucureşti şi cum să-ţi faci un portofoliu de acţiuni.

Totodată, mai regăseşti şi seminarii despre Cum să-ţi administrezi economiile şi să urmezi un plan financiar personal sănătos.

Partea bună este că toate seminariile din cadrul „Banii Tăi Expo” sunt GRATUITE.

Trebuie doar să-ţi doreşti să înveţi şi să fii pregătit să-ţi organizezi mai bine finanţele personale.

Ţin să menţionez că evenimentul de pe 27-28 mai este la a doua ediţie. Uite un filmuleţ despre cum a fost în prima ediţie:

Dacă ţi se pare interesant eveniment, te invit să participi.

La fel cum am zis şi în acest articol, bogaţii ştiu ce înseamnă activele şi ştiu cum să-şi investească banii.

Pentru înscrieri şi pentru mai multe detalii, poţi accesa site-ul: baniitaiexpo.ro.

Banii Tăi Expo 2016 – Detalii

Dacă nu, poţi descărca gratuit de AICI un ghid util pentru administrarea averii pus la dispoziţia ta de Bursa de Valori Bucureşti.

Succes la bani!

Laurenţiu Mihai

 

Vrei să citeşti şi alte articole de educaţie financiară? Hai în grupul Totul despre Bani de pe Facebook.