1.000.000 de vanzari online prin 2parale

Încă un articol că afilierea în România se află pe drumul cel bun. Ştirea celor de la 2parale este de interes atât magazinelor online, cât şi afiliaţilor.

Afilierea este în creştere şi nu se va opri prea curând. Asta ne-o spune şi Dorin Boerescu, CEO-ul celei mai mari reţele de afiliere din România (vezi aici un interviu pe blog cu el), printr-un comunicat care anunţă 1 milion de vânzări procesate prin platforma de afiliere 2parale:

Acest prag de 1 milion de vânzări e dovada faptului că 2Parale e mai mult decât un business – este o comunitate, un ecosistem de marketing orientat către performanță, în care advertiserii și afiliații lucrează împreună într-un mediu transparent și 100% măsurabil. Mai mult, este cu atât mai motivant faptul că putem vedea impactul pe care promovarea online o are în business sau în economie – fiecare dintre cele 1 milion de vânzări a generat activitate și un venit pentru un magazin, pentru o companie de curierat (automat și pentru un dealer auto și un distribuitor de combustibil), pentru o companie telecom, pentru o bancă sau pentru un procesator de plăți. Așa se explică și motivul pentru care, în plină criză, noi am reușit să creștem atât de rapid: companiile alocă din ce în ce mai mult din bugete către performance marketing.

Mă simt onorat că am atins primii acest prag. Le mulțumesc afiliaților, clienților și, bineînțeles, echipei 2Parale – ei sunt supereroii care au făcut posibile aceste cifre”, a completat Boerescu.

1 milion vanzari_2Parale

2Parale, cea mai mare rețea de marketing afiliat din România, a atins primul milion de vânzări generate pentru magazinele online partenere. Vânzările realizate de 2Parale, începând cu anul 2009 până în prezent, valorează peste 190 milioane de lei.

La cât mai multe 2parale! (O spune un afiliat care se bazează mult pe această platformă de afiliere.)

Succes la bani!

Laurenţiu Mihai

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.