Ghidul tau de inspiratie saptamanala #16

Un nou articol de inspiraţie care să te ajute să ai o săptămână cât se poate de bună şi productivă.

În articol vei găsi 10 momente inspiraţionale precum: manifestul săptămânii, cartea săptămânii, filmulețul săptămânii, articolul săptămânii, poza săptămânii, citatul săptămânii şi multe altele.

Nu uita! Dacă îţi place această categorie de inspiraţie săptămânală, ajută-mă să o promovez prietenilor tăi cu un like, share şi tweet pe butoanele din stânga pagini.

1. Monday – este ziua ta!

Monday

2. Filmuleţul săptămânii!

În această săptămână îţi propun un filmuleţ foarte emoţional şi inspiraţional. Un filmuleţ care te va pune pe gânduri când vine vorba de ai ajuta pe cei din jurul tău atunci când le este greu!

[embedplusvideo height=”350″ width=”550″ editlink=”http://bit.ly/18LTZ0l” standard=”http://www.youtube.com/v/7s22HX18wDY?fs=1″ vars=”ytid=7s22HX18wDY&width=550&height=350&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep3379″ /]

3. De ce sunt Puternic, Neînfricat şi Înţelept?

puternic

4. Cartea săptămânii!

Puterea prezentuluiSăptămâna aceasta vă propun un bestseller foarte apreciat în lumea dezvoltării personale.

Cartea Puterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituala de Eckhart Tolle este una dintre cele mai bune cărţi de exploatare şi dezvoltare spirituală.

Este o carte care te va ajuta să te cunoşti mai bine pe tine, să-ţi cunoşti limitele şi să-ţi realizezi un plan de dezvoltare personal din punct de vedere al comportamentului.

Mai multe despre carte poţi găsi AICI.

 

5. Citatul săptămânii!

Câteodată este mai eficient să nu încerci să schimbi pe cineva!

24_92ef5bdcdb679007b9fb60870-post

6. Articolul săptămânii!

Cel mai periculos adevar despre succes pe care oamenii de top evita sa ti-l spuna – realizat de Mayham.ro.

Un articol foarte interesant despre succes pe care cu toţii ar trebui să-l citim care a primit peste 10.000 de aprecieri.

7. Întodeauna ascultă de mintea ce puternică!

minte puternica

8. Citatele săptămânii!

A început şcoala! Cu această ocazie am pregătit o serie de 15 citate speciale despre educaţie şi scoală.

Vezi care sunt cele 15 citate spuse de oameni precum: Nicolae Iorga, Victor Hugo, Mihai Eminescu, William Shakespeare şi mulţi alţii.

15 Citate despre scoala pentru un inceput de an in forta

9. Pentru că muzica este mereu lângă noi!

Muzica

10. Melodia săptămânii!

„I wanna be there when the horses are running
I wanna see your smiling face in the morning
I wanna be there when you wake up, wake up
I wanna hear you when you call me
Now will you call me?”  David Fonseca – It Feels Like Something

[embedplusvideo height=”350″ width=”550″ editlink=”http://bit.ly/18LUO9o” standard=”http://www.youtube.com/v/wIj-5Z1bjcY?fs=1″ vars=”ytid=wIj-5Z1bjcY&width=550&height=350&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep4012″ /]

Asta a fost tot pentru săptămâna acesta.

Sper că ți-au plăcut și sper că ți-am făcut ziua mai bună. Daca ai idei/materiale care crezi că s-ar potrivi pentru aceasta sectiune, mi le poti trimite pe adresa: contact@laurentiumihai.ro.

Like, tweet si share pentru o săptămâna inspirațională.

Despre Autor: , pasionat de finanţe personale, management financiar şi marketing. Pe plan profesional, sunt Consultant de Afaceri la DR Consultants şi Project Manager&Trainer la Cabinetul de Business. Dacă vrei să socializăm, mă poţi contacta pe Facebook, Twitter sau LinkedIn.

Ai nevoie de ajutor în gestionarea finanțelor personale și a investițiilor? Hai să discutăm într-o ședință de consultanță..

Ai găsit informații prețioase care te-au ajutat? Fă-mi cinste cu o cafea ca să-mi pot continua activitateaFac cinste cu o cafea!.